Barista worden

Bij Urbs Coffeebar kun je deelnemen aan een leerzame barista workshop. Of het nu een bedrijfsuitje is met collega’s of een gezellig avondje uit met vrienden, deze workshop belooft plezier en leerzame momenten dat wil je niet missen!

Ontdek de geheimen van koffiekunst en leer de perfecte kop koffie te zetten. Deze workshop omvat essentiële vaardigheden zoals het maken van espresso, het bereiden van melkschuim en het perfect schenken van een cappuccino. Hoewel een volleerde barista worden niet in één avond gebeurt, biedt deze cursus een boeiende introductie tot de wereld van koffiebereiding.

Dompel jezelf onder in de oorsprong, maling en bereiding van koffie, en ontdek welke factoren de smaak beïnvloeden. Leer verschillende methodieken voor het zetten van filterkoffie en ontwikkel een dieper begrip van specialty koffie. URBS Coffeebar staat garant voor een avond vol koffieplezier. Mis deze kans niet en reserveer nu voor een onvergetelijke ervaring in onze gezellige koffietent in Doetinchem!

Nieuwsgierig geworden?

Dit alles wordt je geleerd met behulp van een professionele espressomachine.

Aanmelden?

Barista workshop - 2.5 uur

 

Tijdens de 2.5 uur durende Latte-Art training ligt de focus op het opschuimen en inschenken van melk, sojamelk en amandelmelk. Hierna is het oefenen en oefenen totdat je jezelf een ware koffiekunstenaar kunt noemen.

Natuurlijk leer je het pas echt goed wanneer je het in de praktijk toepast. Ben je een parttime barista, dan duurt het gemiddeld twee maanden voordat je in staat bent om koffie met hartjes en tulpen te bereiden.